Un tânăr în vârstă de 17 ani din Oradea s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, după ce, marţi , a intrat într-un magazin de pe Calea Borşului de unde a furat câteva sticle cu whisky, energizante şi ţigări. Hoţul a avut, însă, ghinion. A fost prins de poliţişti tocmai când a ajuns pe malul Crişului, unde voia să deschidă sticla cu whisky...

Potrivit Poliţiei Bihor, tânărul de 17 ani a comis fapta în cursul serii de 4 mai la ora 23. "Acesta ar fi pătruns prin efracție și ar fi sustras din punctul de lucru al unei societăți comerciale din Oradea 150 de lei, diverse băuturi alcoolice și țigări", se precizează într-un comunicat.

Hoţul a furat mai multe sticle cu whisky, energizante, 14 pachete de ţigări şi 150 de lei, bani găsiţi în casa de marcat, şi a fugit cu prada sub podul CFR de pe Bulevardul Dacia, unde voia să se "ospăteze". Doar că nu a apucat, fiind prins de un echipaj al Biroului de Ordine Publică din Poliţia Oradea. 

Băuturile, ţigările şi banii furaţi au fost restituiţi proprietarului magazinului, iar tânărul e cercetat acum în stare de libertate pentru furt calificat. 

Ancheta în caz este continuată de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.