Începând din iulie, la DoubleTree by Hilton Oradea se organizează periodic seri tematice, destinate în special orădenilor. Dacă ești acasă, cine spune că nu te poți simți ca în vacanță, chiar dacă doar pentru o seară?

Călătoriile culinare de până acum ne-au purtat în Mexic, iar pe listă urmează Grecia, una dintre cele mai iubite destinații estivale.

Miercuri, 14 august, restaurantul Laurus din incinta DoubleTree by Hilton Oradea va fi cuprins de arome mediteraneene. Din meniu nu vor lipsi binecunoscutul souvlaki, gyrosul de pui, tirokafteri și moussakaua preparată exact ca pe tărâmurile elene.

Atmosfera va fi întreținută de muzica tradițională. Atentie: e foarte posibil ca zorba și sirtaki să te îndrume spre ringul de dans, așa că vino pregătit pentru ore întregi de voie bună.

Rezervă-ți locul acum și pregătește-te pentru o seară plină de distracție și savoare! Contactează-ne la 0259.259.259 sau trimite-ne un email la reservations@doubletreeoradea.ro.

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre viitoare, te invităm să ne urmărești pe Instagram și să ne dai un like pe Facebook!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!