Patiseria Iami de pe Corso a lansat, în premieră la Oradea, celebrul desert New York Rolls, ultimul hit al patiseriei internaționale.

Hitul deserturilor cucerește Oradea!

Cea mai recentă descoperire a patiseriei americane, cu rădăcini solide în tradiția franceză, care face furori pe social media, îndulcește de săptămâna trecută viața orădenilor.

„New York Rolls este un croasant la superlativ, având o formă circulară unică, cu umplutură generoasă de cremă de diferite gusturi și texturi. Topingul de ciocolată presărat cu fistic sau alune potențează savoarea desertului”, spun proprietarii patiseriei.

Pentru cei care nu știu, New York Rolls este o reinterpretare a clasicului croissant francez. Diferența constă în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii în cercuri metalice acoperite cu greutăți, cu scopul de a-i păstra forma.

Generos umplut cu cele mai savuroase creme, de vanilie, zmeură, alune, fistic ori caramel și decorat cu un strat fin de ciocolată, fistic măcinat sau alune, noul desert cucerește iubitorii patiseriilor de calitate încă de la prima înghițitură.

Succesul New York Rolls este dat de combinația unică dintre textura ușor crocantă și moale, gustul dulce și sărat. Numărul mare de cumpărători care se așază la rând în fața patiseriilor din întreaga lume este cea mai bună dovadă...

Pasiune pentru gustul copilăriei

Patiseria, situată într-o clădire frumoasă de pe pietonală, oferă locuitorilor Oradiei și o parte din ceea ce înseamnă tradiția patiseriei românești, din dragoste pentru „gustul copilăriei”. La Iami, cumpărătorii vor găsi coșulețele cu nucă și spumă de ou care umpleau casa cu mirosul lor plăcut în vremurile de odinioară, realizate după rețete de casă, cu ingrediente de calitate, așa cum se făceau la sat.

Sărățelele gustoase sunt făcute cu untură și smântână, fursecurile Sărut dulce cu bezea și nucă, prăjitura Albina cu cremă de griș și lapte, păstrând gustul acela original, care te face să vrei să mai guști o dată.

„Îți aduci aminte de bunătățile făcute de bunica, de miresmele care umpleau casa, de cana de lapte lângă cornulețe, de cozonacul acela perfect pentru tine și de îmbrățișarea caldă? Ei bine, asta înseamnă Iami, gustul copilăriei”, spun proprietarii micii afaceri care nu întâmplător se numește SC Aroma Copilăriei SRL.

Bunătățile cu gustul copilăriei precum și alte produse, cum este New York Rolls sub forma “nostalgiei actualizate, un pic dulce, un pic sărată”, pot fi cumpărate de la sediul patiseriei din strada Republicii nr. 8 sau comandate prin Glovo.

Patiseria Iami: tel. 0752 240 933
facebook.com/iamiaromacopilariei
Instagram: patiseria_iami

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!