Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor disputa vineri ultimul meci de pe teren propriu din acest an calendaristic.

Elevii antrenorului Cristian Achim vor primi replica oltenilor de la SCM U Craiova într-o partidă programată la Arena Antonio Alexe, cu începere de la ora 19.

Jocul, care va conta pentru etapa a 11-a din Grupa A a Ligii Naţionale, va putea fi urmărit şi pe micul ecran, în transmisiunea directă a celor de la Digi Sport. Totuşi conducerea clubului orădean aşteaptă fanii campioanei într-un număr cât mai mare, având în vedere şi faptul că, aşa cum se întâmplă mai de fiecare dată, în preajma sărbătorilor de iarnă, va fi organizată o nouă acţiune de colectare a jucăriilor de pluş.  Ajunsă la ediţia a 6-a, acţiunea de colectare a jucăriilor de pluş se va desfăşura la primul angajament, la îndemnul crainicului sălii, după cum anunţă clubul bihorean. Astfel, cei care doresc să dăruiască un zâmbet şi o bucurie pot să o facă şi ei contribuind la acţiunea CSM.

"Aşteptăm toţi pasionaţii de baschet dornici să îi ajute pe copiii mai puţin norocoşi, în încercarea de a le oferi un prilej de bucurie în preajma sărbătorii de Crăciun", precizează organizatorii, pe site-l clubului CSM.

Meciul de vineri seară va opune în Arena Antonio Alexe echipa de pe locul IV, CSM CSU, cu echipa de pe poziţia secundă, SCM U Craiova. După 10 etape, prima are acumulate 17 puncte, ca urmare a obţinerii a 7 victorii şi a 3 înfrângeri, iar cea de-a doua - 18 puncte, 8 victorii şi 2 înfrângeri.


Programul etapei a 11-a din Grupa A a Ligii Naţionale de baschet:

Vineri

Ora 17:15 BCMU FC Argeş Piteşti - Steaua Bucureşti (Digi Sport)

Ora 19:00 CSM CSU Oradea - SCMU Craiova (Digi Sport)

Sâmbătă

Ora 15:30 CS SCM Timişoara - BC CSU Sibiu (Digi Sport)

Ora 18:00 U-Banca Transilvania Cluj - Dinamo Ştiinţa Bucureşti


Clasament:

1.

BC CSU Sibiu

8/2

18

2.

SCMU Craiova

8/2

18

3.

U-Banca Transilvania Cluj

8/2

18

4.

CSM CSU Oradea

7/3

17

5.

CS SCM Timişoara

3/7

13

6.

BCMU FC Argeş Piteşti

3/7

13

7.

Steaua Bucureşti

3/7

13