După succesul de la Cluj, de pe terenul campioanei, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea se întorc sâmbătă seara în faţa propriilor suporteri, la Oradea Arena, aici unde vor susţine duelul cu CSM Petrolul Ploieşti. Meciul, care va conta pentru etapa a 3-a a Ligii Naţionale, va începe de la ora 18 şi nu va fi televizat.

Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea revin în faţa propriilor suporteri în acest weekend, după ce au obţinut frumoasa victorie de pe terenul campioanei, U BT Cluj. De această dată, sâmbătă seara, roş-albaştrii vor primi vizita prahovenilor de la CSM Petrolul Ploieşti, în cadrul etapei cu numărul 3 din sezonul regulat al Ligii Naţionale.

Meciul este programat sâmbătă de la ora 18 la Oradea Arena şi nu va fi televizat, putând fi văzut doar în transmisiunea online a celor de la platforma de YouTube FRB TV.

Cu două victorii la activ, din tot atâtea posibile, CSM CSU porneşte cu prima şansă în acest joc, urmând a întâlni o echipă care nu a evoluat în prima etapă, meciul cu U BT Cluj fiind amânat, iar în runda a doua a pierdut duelul cu CSM Corona Brașov.

Cu acest prilej, în angrenajul formaţiei orădene se aşteaptă revenirea lui Rolland Torok, jucător care a absentat în meciul de la Cluj, din cauza unei probeleme medicale.

Pentru CSM CSU Oradea duelul cu ploieştenii se constituie şi o repetiţie pentru meciul din FIBA Europe Cup de săptămâna viitoare, cu cei de la PGE Spojnia Stargard, când roş-albaştrii vor evolua tot în Oradea Arena, în cadrul primei etape a Grupei E din FIBA Europe Cup.

În runda a 3-a a Ligii Naţionale de baschet, vineri au avut loc primele două partide, CSO Voluntari – U BT Cluj 87-102 şi CSM Corona Braşov – CSM Târgu Mureş 80-75.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!