Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, fondatorul Tesla și Space X, a petrecut seara de Halloween alături de mama sa, participând la o petrecere găzduită de supermodelul Heidi Klum în New York. 

Pe Twitter, rețea de socializare pe care Musk tocmai a cumpărat-o cu 44 de miliarde de dolari, acesta a publicat o fotografie în care apare îmbrăcat într-o armură specială, ce poată numele „Campionul Diavolului”. Potrivit FoxBusiness, costumul "Devil’s Champion – Leather Armor Set" se poate cumpăra de pe un website specializat cu 7.500 de dolari.

În fotografie, Elon Musk apare alături de mama lui, manechinul Maye Musk, și de o altă femeie. „Halloween cu mama mea”, a scris Musk lângă imaginea respectivă.

De asemenea, presa de peste ocean a publicat o serie de fotografii cu Elon Musk pe covorul roșu al petrecerii date de supermodelul Heidi Klum în New York.

(credit foto: Getty Images for Heidi Klum)

Presa din România a scris zilele trecute că Elon Musk ar fi închiriat Castelul Bran pentru o petrecere fabuloasă, la care ar fi urmat să participe marii bogătași ai lumii, dar și vedete precum Angelina Jolie. Știrea s-a dovedit a fi una falsă. La Castelul Bran a avut loc, într-adevăr, o mega-petrecere, însă a fost organizată de miliardarul Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul lui, Matt Danzeisen.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!