Handbaliştii de la CSM Oradea au mai suferit un eşec, în cadrul play-offului de promovare al Diviziei A, în weekend. De această dată bihorenii au evoluat în deplasare, pe terenul celor de la CSM Alexandria, care s-au impus cu scorul de 38-31, într-un joc desfăşurat pe data de 23 martie, în cadrul etapei a 7-a.

Formația orădeană, antrenată de Cosmin Liberț și Dan Pițigoi, a fost cea care a deschis scorul, dar gazdele au reacţionat rapid şi au întors situaţia de partea lor, s-au instalat la conducere şi chiar mai mult, la jumătatea primei reprize aveau un avantaj de cinci goluri, scor 11-6. Din acest moment, cei de la Alexandria au rămas în avantaj până la final. În pauză deja conduceau cu scorul de 20-13.

În repriza a doua, orădenii au dat semne de revenire, au reușit să se apropie la patru goluri de două ori, dar nu au putut mai mult. În cele din urmă, diferenţa de şapte goluri înregistrată la pauză s-a consemnat şi la final, când tabela a indicat rezultatul 38-31.

Este cel de-al treilea eşec în play-offul de promovare pentru roş-albaştrii bihoreni, care la jumătatea acestei faze a competiţiei ocupă locul 5, cu 7 puncte, după ce au acumulat doar două victorii şi un rezultat de egalitate.

În disputa de la Alexandria, Viorel Boșca a fost cel mai eficace jucător al echipei orădene, cu 9 goluri înscrise. El a fost urmat de Ciprian Aungurenci, cu 7 goluri, Emilian Turcu, cu 6 reușite, şi  Alexandru Popa, cu 4 goluri. De la învingători, Cătălin Fodorean a fost principalul marcator, cu 9 reușite.

În celelalte două partide ale ultimei etape a turului din play-off s-au consemnat rezultate de egalitate, CSO Teutonii Ghimbav - CSM Odorheiu Secuiesc 39-39 şi CS Medgidia - CSM Reşiţa 29-29. Formaţia CSM Făgăraş a avut liber în această rundă.

În clasament, CSM Odorheiu Secuiesc are 16 puncte și este lider, CSM Alexandria are 12 puncte și ocupă locul al 2-lea, iar CSM Făgăraș completează podiumul, cu 10 puncte acumulate. Pe locurile 4-5, cu câte 7 puncte, se situează CS Medgidia şi CSM Oradea.

În următorul meci, CSM Oradea va juca tot în deplasare, sâmbătă, 30 martie, pe terenul celor de la CS Medgidia.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!