Handbaliştii de la CSM Oradea au suferit luni cea de-a patra înfrângere din actuala ediţie a campionatului Diviziei A. Bihorenii au evoluat la Reşiţa, pe terenul echipei de pe locul secund, în faţa căreia au trebuit să se recunoască învinşi la o diferenţă de cinci goluri, scor 30-35.

Meciul care a contat pentru etapa a 11-a a Seriei A a avut un start echilibrat, dar apoi gazdele de la Reșița s-au instalat la conducere și nu au mai cedat inițiativa.

După primele 30 de minute de joc, echipa locală conducea cu cinci goluri, scor 18-13. Totuşi, CSM Oradea a încercat să reacționeze după pauză, dar nu a reușit să răstoarne situația. Mai mult, gazdele s-au desprins la șapte goluri, însă ultimele reuşite au aparţinut elevilor antrenorului Cosmin Liberţ, iar jocul s-a încheiat cu scorul de 35-30 în favoarea reşiţenilor.

După acest eşec, CSM Oradea rămâne cu 21 de puncte pe locul 4, dar formaţiile din faţa sa s-au distanţat. Astfel, pe primul loc se află CSM Odorhei cu 30 de puncte, pe locul 2 – CSM Reşiţa cu 27 de puncte, iar pe poziţia a 3-a – CSM Făgăraş, cu 25 de puncte.

În disputa de luni de la Reşiţa, Ciprian Aungurenci a înscris 10 goluri şi a fost cel mai bun marcator al bihorenilor, în timp ce Ionuț Băban şi-a trecut în cont 7 goluri, Emilian Turcu și Florin Breban au marcat câte 5 goluri fiecare, iar Viorel Boșca a înscris de 3 ori pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Marius Bahan, cu 8 goluri, a fost cel mai eficace de la învingători.


În celelalte partide ale etapei a 11-a din Divizia A, Seria A la handbal masculin rezultatele consemnate au fost:

Universitatea Craiova - CSM Odorheiu Secuiesc 39-45

CSU Poli Timișoara - Unirea Sânnicolau Mare 34-33

CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu - CSM Făgăraș 26-40

Următorul meci al echipei CSM Oradea va avea loc la jumătatea acestei săptămâni, miercuri, 29 noiembrie, de la ora 18, la Arena Antonio Alexe. Adversară va fi echipa din Târgu Jiu, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!