Handbaliştii de la CSM Oradea dispută luni seara ultimul joc din play-off-ul Diviziei A. Astfel, cu începere de la ora 18, la Arena Antonio Alexe, echipa bihoreană va primi replica formaţiei CSM Alexandria.

Jocul opune ocupantele locurilor 4 și 2. Echipa oaspete, CSM Alexandria ocupă poziţia secundă şi este promovată deja în Liga Națională, în timp ce CSM Oradea are nevoie de cel puţin un rezultat de egalitate pentru a-şi asigura prezenţa la barajul de promovare. Cu o victorie, în schimb, echipa antrenată de Cosmin Liberț s-ar clasa pe locul al 3-lea la încheierea play-off-ului.

În meciul tur de la Alexandria, formația gazdă s-a impus cu scorul de 38-31.

După cum anunţă organizatorii, intrarea spectatorilor este liberă la meciul de luni de la ora 18, de la Arena Antonio Alexe, dintre CSM Oradea şi CSM Alexandria, din cadrul etapei a 14-a, ultima a play-off-ului Diviziei A la handbal masculin.

Pe lângă echipa din Alexandria, şi CSM Odorheiu Secuiesc și-a asigurat promovarea în Liga Naţională, în timp ce CSM Făgăraș ştie deja că va participa la baraj. Ultima ecuaţie nerezolvată este cea de-a doua participantă la baraj.

Totul se va decide însă luni, când, în urma meciului, se va afla dacă se califică CSM Oradea sau CSM Reșița.

Pentru a se califica, roş-albaştrii au nevoie de o victorie sau cel puţin un rezultat de egalitate.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!