Handbaliştii de la CSM Oradea s-au deplasat la Medgidia, unde, vineri, vor susţine ultimul joc din play-off-ul Diviziei A. Partida este programată de la ora 17 şi are un caracter decisiv în lupta pentru accederea la barajul de promovare.

În prezent, CSM Oradea are 20 de puncte şi se situează pe locul al 3-lea al clasamentului, devansându-le cu două puncte pe CSM Sighişoara şi pe CS Medgidia. Ca urmare, un rezultat de egalitate sau o victorie ar asigura formaţiei pregătite de antrenorul George Tăutu clasarea pe unul dintre locurile 3 sau 4, care asigură participarea la turneul de baraj (20-22 mai).

O înfrângere a orădenilor la Medgidia, însă, coroborată cu victoria celor de la CSM Sighişoara la Galaţi, ar trimite formaţia orădeană pe locul 5, în afara locurilor ce asigură prezenţa la baraj.

În tur, la Oradea, CS Medgidia s-a impus la limită, cu scorul de 30-29, într-un joc ce s-a desfăşurat în Arena Antonio Alexe. Astfel, pentru "roş-albaştri" ar fi şi un prilej de revanşă în această ultimă etapă a play-off-ului.

Se anunţă un meci interesant, ambele echipe venind după victorii în etapa precedentă. Reamintim că CSM Oradea a învins pe teren propriu echipa CSM Făgăraş, cu scorul de 32-26, în timp ce CS Medgidia s-a impus la Piteşti, cu 27-23, în faţa gazdelor de la CSU.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!