După o pauză de trei săptămâni, campionatul Diviziei A la handbal masculin se reia în acest sfârşit de săptămână, când sunt programate jocurile etapei a 17-a. În cadrul Seriei B, cea de vest, orădenii de la CSM vor juca la Timişoara, duminică, de la ora 12:30, în compenia formaţiei locale CSU Politehnica.

Partida este programată la Sala Banu Sport din Timişoara şi opune ocupantele locurilor 8 şi 1 în clasamentul la zi al seriei.

CSM Oradea are 14 victorii din tot atâtea partide disputate şi are un avantaj de nouă puncte în faţa celei de-a II-a clasate, CSU Constanti Brâncuşi Târgu Jiu, formaţie ce are un meci mai mult disputat.

Pentru elevii antrenorului Sebaastian Tudor, acesta va fi primul meci după o pauză de aproape o lună. La ultimul joc, CSM-ul a învins Universitatea Cluj-Napoca, cu scorul de 28-25.

De partea cealaltă, CS Universitar Politehnica Timişoara are cinci victorii şi un rezultat de egalitate, cu opt partide pierdute. Cu 16 puncte acumulate, bănăţenii se situează pe locul al 8-lea din totalul de 11 poziţii. Interesant este că şi bănăţenii au jucat ultimul meci în deplasare, tot cu U Cluj-Napoca, pierzând cu 26-37.

Lideri autoritari ai clasamentului, bihoenii pornesc favoriţi şi în acest joc, după ce şi în meciul tur, de la Oradea, s-au impus clar, cu 36-22.