După eşecul usturător de sâmbăta trecută, când au pierdut fără drept de apel acasă, în faţa celor de la CSM Odorhei, handbaliştii de la CSM Oradea au strâns rândurile săptămâna aceasta şi au plecat spre Reşiţa, acolo unde speră să se reabiliteze, în confruntarea pe care o vor avea vineri, în cea de-a 4-a etapă a play-off-ului Diviziei A.

Meciul este programat cu începere de la ora 17 şi se anunţă un duel interesant, întrucât echipa gazdă nu a reuşit să acumuleze vreun punct în primele trei etape din play-off, în schimb, în prima fază a campionatului a terminat Seria A în faţa echipei orădene, pe locul 2, faţă de poziţia a 3-a ocupată de roş-albaştrii. Acum însă, în play-off, orădenii ocupă locul 3, iar reşiţenii sunt pe 7.

Va fi fără îndoială un joc în care echipa din Reşiţa va încerca să obţină prima victorie din play-off, în timp ce orădenii vor încerca să spele ruşinea eşecului din etapa anterioară.

Duelul de vineri va reprezenta şi cea de-a treia întâlnire între cele două combatante în actualul sezon competițional. Primele două au avut loc în faza inaugurală a campionatului, când victoriile au fost împărțite, fiecare echipă valorificându-şi avantajul terenului propriu. La Oradea, elevii antrenorului Cosmin Liberţ s-au impus cu scorul de 31-30, în timp ce la Reșița au câştigat gazdele de acolo, cu 35-30.


Iată programul complet al etapei a 4-a din play-off-ul Diviziei A la handbal masculin:

Vineri
Ora 17:00 CSM Reșița - CSM Oradea

Sâmbătă
Ora 16:00 CSO Teutonii Ghimbav - CSM Alexandria
Ora 18:00 CSM Odorheiu Secuiesc - CSM Făgăraș

CS Medgidia stă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!