În această săptămână se vor disputa jocurile primei etape din returul de campionat al Diviziei A la handbal masculin.

Lider autoritar după cele şapte runde din tur, când a obţinut numai victorii şi astfel a acumulat punctaj maxim, formaţia CSM Oradea va începe returul la Timişoara, joi, la sala Constantin Jude, unde va întâlni ocupanta poziţiei a 7-a, echipa locală CSU Politehnica.

Programat de la ora 14.30, jocul se anunţă la discreţia orădenilor, care se vor duela cu o echipă ce a obţinut doar o victorie în cele şape etape din tur, în celelalte şase runde fiind învinsă.

Cu toate acestea, elevii antrenorului George Tăutu au susţinut că vor trata cu seriozitate disputa, pentru a evita orice eventuală surpriză şi pentru a rămâne cu punctaj maxim şi după etapa a 8-a în Seria C.

În meciul tur, desfăşurat la Oradea, chiar în debutul noului sezon competiţional, CSM-ul s-a impus în faţa timişorenilor de la CSU Politehnica la o diferenţă de opt goluri, cu scorul de 31-23.

Partida de joi de la Timişoara, dintre CSU Politehnica şi CSM Oradea, va fi prima din această etapă cu numărul 8, restul de trei jocuri, urmând a se desfăşura sâmbătă, 13 noiembrie, după următorul program: CSM Reşiţa - SCM Politehnica Timişoara II, Universitatea Craiova - CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu şi Unirea Sânnicolau Mare - AHC Drobeta Turnu Severin.