După ce s-au pregătit pe plan local, handbaliştii de la CSM Oradea încep în acest weekend seria jocurilor de verificare, premergătoare startului sezonului oficial 2022-2023. 

Echipa orădeană, proaspăt promovată în prima ligă şi antrenată de George Tăutu, se deplasează la sfârşitul acestei săptămâni în Ungaria, la Szeged, unde va disputa, sâmbătă şi duminică, trei meciuri.

Este vorba despre un turneu de patru echipe, intitulat PickBall. Cu acest prilej, CSM Oradea va întâlni echipa de tineret a campioanei en-titre din ţara vecină, Pick Szeged U21, o echipă recent retrogradată din eşalonul de elită al Ungariei, dar şi o altă echipă dintr-un eşalon inferior.

În primul joc, sâmbătă dimineaţa de la ora 10, orădenii se vor duela cu handbaliștii de la Pick Szeged U21, după care, în după-amiaza aceleiaşi zile, de la ora 17, vor susţine partida în compania celor de la Vecses SE.

Ultimul meci este programat duminică, de la ora 13, cu Kecskemeti TE.

Aceste jocuri vor reprezenta, aşadar, primele teste pentru echipa CSM Oradea, care va reveni în primul eşalon handbalistic al României la sfârşitul acestei luni.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!