Handbaliştii de la CSM Oradea vor disputa în acest sfârşit de săptămână un nou joc pe teren propriu.

După victoria clară de la Târgu Jiu, elevii antrenorului Cosmin Liberţ se întorc în faţa propriilor suporteri pentru duelul cu oltenii de la Universitatea Craiova, într-un joc ce este programat sâmbătă seară în cadrul etapei a 6-a a Seriei A din Divizia A.

Cu patru victorii şi o înfrângere, înregistrate în primele cinci etape, orădenii ocupă locul III în serie, dar speră ca după runda din acest weekend să urce pe poziţia secundă. Meciul cu oltenii de la Universitatea Craiova este programat la Arena Antonio Alexe, de la ora 18, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

În fapt, jocul va opune echipele clasate pe locurile 3 şi 5 în ierarhia de opt poziţii a seriei. Dacă CSM Oradea are o serie activă de patru victorii şi un total de 12 puncte în clasament, în schimb, Universitatea Craiova vine după două victorii, un rezultat de egalitate şi două meciuri pierdute, cu un total cumulat de 7 puncte.

În etapa a 5-a, CSM-ul a învins la 14 goluri diferenţă, la Târgu Jiu, echipa locală CSU "Constantin Brâncuşi", în timp ce Universitatea a obţinut un rezultat de egalitate pe teren propriu, scor 29-29, în confruntarea cu CSM Făgăraş, formaţie ce avea punctaj maxim înaintea acelui joc.

Etapa a 6-a a Seriei A din Divizia A la handbal masculin a debutat joi cu derby-ul CSM Odorheiu Secuiesc - CSM Făgăraş, meci care a opus primele două clasate, dar care a fost câştigat clar, cu 44-23, de către gazde. Astfel, o victorie a roş-albaştrilor bihoreni în meciul de sâmbătă îi va urca pe poziţia secundă.

Tot sâmbătă vor mai avea loc şi celelalte două partide ale etapei: CSU Politehnica Timişoara - CSM Reşiţa (de la ora 13) şi Unirea Sânnicolau Mare - CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu (cu începere de la ora 17).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!