Handbaliştii de la CSM Oradea vor susţine duminică un nou joc pe teren propriu în cadrul play-off-ului Diviziei A. Bihorenii vor primi, cu începere de la ora 12, replica noului lider al clasamentului, CSM Odorheiu Secuiesc.

Programat la Arena Antonio Alexe, jocul se anunţă foarte dificil pentru elevii antrenorului George Tăutu, care vor avea în faţă cea mai în formă echipă din play-off, o echipă care vine la Oradea cu lotul complet, pe când trupa bihoreană se confruntă în contiuare cu probleme de efectiv.

Cu toate acestea, orădenii speră într-un joc bun şi o victorie care să-i apropie de primele două echipe din clasament. În acest sens, conducerea clubului orădean a lăsat intrarea liberă pentru spectatori şi se speră că aceştia vor participa într-un număr cât mai mare pentru a-i purta spre victorie pe „roş-albaştri”.

De altfel, meciul este foarte important pentru CSM Oradea, o victorie apropiindu-i la un singur punct de Odorhei, pe când o înfrângere i-ar depărta la şapte puncte de formaţia din fruntea clasamentului.

Dacă în runda anterioară CSM Oradea a câştigat pe teren propriu jocul cu CSU Piteşti, cu scorul de 31-20, cei de la Odorhei s-au impus la fel de clar, cu 48-38, în disputa cu CSU Galaţi.

Runda a 9-a a play-off-ului Diviziei A la handbal masculin a debutat vineri, când CSM Făgăraş a câştigat cu 34-29 jocul susţinut în faţa propriilor suporteri, în compania celor de la CSU Galaţi.

Pentru sâmbătă au mai fost programate două jocuri, CSU Pitești -CSM Reșița (ora 13:00) şi CS Medgidia - CSM Sighișoara (ora 18:00).

Reamintim că primele două clasate la încheierea play-off-ului vor obține promovarea în Liga Națională de handbal masculin, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor participa la un turneu de baraj alături de formațiile clasate pe locurile 11 și 12 din Liga Națională.