După ce s-au impus clar în derby-ul campionatului, săptămâna trecută, la Tg. Jiu, handbaliștii de la CSM Oradea revin pe teren propriu și în acest sfârșit de săptămână primesc vizita celor de la CSM Școlar Reșița.

Meciul, care este programat duminică, va conta pentru etapa a 20-a din Seria B a campionatului Diviziei A la handbal masculin.

Ora de start a jocului este ora 16, la Arena „Antonio Alexe”, unde, ca de obicei, intrarea spectatorilor va fi liberă.

Dacă elevii antrenorului Sebastian Tudor se prezintă la acest joc după victoria categorică repurtată la Târgu Jiu, în fieful celei de-a II-a clasate, în schimb, echipa din Reșița vin la Oradea după ce a reușit să se impună pe teren propriu în confruntarea cu U Cluj.

Se anunță astfel un meci interesant, totuși, cu orădenii care vor să rămână cu punctaj maxim, iar reșițenii să producă surpriza. În confruntarea directă din tur, desfășurată la Reșița, CSM Oradea s-a impus cu scorul de 34-28.

În prezent, formația orădeană are 17 victorii din tot atâtea partide și se situează pe primul loc cu punctaj maxim. La rândul ei, echipa din Reșița are șase victorii și trei rezultate de egalitate, situându-se pe locul al 8-lea în ierarhia generală.

Pentru CSM Oradea, acesta va fi penultimul meci de pe teren propriu din actuala ediție a campionatului Seriei B din Divizia A.