Formaţia de handbal CSM Oradea va susţine sâmbătă un nou joc pe teren propriu în play-offul de promovare în Liga Naţională. De această dată, trupa bihoreană se va duela cu CSM Făgăraş, o echipă pe care a mai întâlnit-o şi în prima parte a sezonului şi cu care şi-a împărţit victoriile. Meciul va avea loc la Arena Antonio Alexe de la ora 17, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

Handbaliştii de la CSM Oradea dispută sâmbătă un nou joc pe teren propriu. De această dată, echipa pregătită de antrenorul Cosmin Liberţ se va duela cu fosta colegă de serie CSM Făgăraş. Meciul este programat de la ora 17 la Arena Antonio Alexe şi face parte din programul etapei a 6-a, penultima a turului din play-off-ul de promovare.

Etapa a început miercuri, iar jocul de la Oradea este ultimul al acestei runde. El opune echipele de pe locurile 5 – CSM Oradea şi 2 – CSM Făgăraş.

Formaţia bihoreană se situează pe locul al 5-lea, cu şase puncte, la egalitate cu echipa de pe locul 4, CS Medgidia, care are însă un joc mai mult disputat.

În schimb, CSM Făgăraş se situează pe locul al 2-lea, având nouă puncte acumulate. Această echipă are însă un meci mai mult, urmând a sta în ultima etapă a turului de play-off.

Reamintim că în runda anterioară a fost rândul echipei CSM Oradea să aibă liber, în timp ce CSM Făgăraş a jucat şi a obţinut o victorie, scor 30-28, cu CSM Reşiţa.

Duelul de sâmbătă va fi cea de-a treia confruntare directă între cele două echipe din Oradea şi Făgăraş în acest sezon. În prima fază a competiţiei, ele şi-au împărţit victoriile, fiecare impunându-se pe teren propriu. Mai întâi, pe 25 octombrie, la Făgăraş, braşovenii s-au impus cu scorul de 33-27, pentru ca în returul de la Arena Antonio Alexe, pe 10 decembrie, bihorenii să câştige clar cu 37-29.

Intrarea spectatorilor este liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!