Handbaliştii de la CSM Oradea se deplasează în acest sfârşit de săptămână în Mehedinţi, pentru a disputa următorul joc din cadrul campionatului Diviziei A. Mai exact, sâmbătă cu începere de la ora 12, formaţia pregătită de George Tăutu va evolua la Turnu Severin, în compania celor de la AHC Drobeta, într-un joc care va conta pentru etapa a 11-a din Seria C a campionatului  Diviziei A.

Va fi cel de-al doilea joc consecutiv în deplasare pentru echipa de handbal masculin CSM Oradea, care, în urmă cu o săptămână a suferit la Reşiţa prima înfrângere din actualul sezon.

Astfel, orădenii vor încearca să reacţioneze după ce au suferit primul eşec. Reamintim că CSM Oradea are nouă victorii şi este lider în Seria C, în timp ce Drobeta are 2 victorii, un rezultat de egalitate şi 7 partide pierdute în actuala ediţie de campionat. Formaţia severineană se situează pe locul 6 şi se întoarce acasă după eşecul suferit pe terenul celor de la SCM Politehnica Timişoara, scor 21-49.

În tur, desfăşurat la Oradea, pe data de 9 octombrie, CSM-ul s-a impus la o diferenţă zdrobitoare, cu scorul de 51-18.

Partida de sâmbătă dintre AHC Drobeta şi CSM Oradea, de la Sala Sporturilor Drobeta, va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 12.