Deşi au terminat campionatul Seriei D a Diviziei A pe primul loc, în momentul în care a fost îngheţată competiţia din cauza pandemiei de COVID-19, şi aveau dreptul de participare la turneul de baraj pentru promovarea în Liga Naţională, handbaliştii de la CSM Oradea nu vor participa la acesta. Conducerea CSM a luat decizia să nu înscrie echipa la baraj.

De altfel, cum se întâmplă şi în cazul echipelor de baschet şi de polo, şi jucătorilor echipei de handbal a CSM le-au expirat contractele cu clubul orădean la data de 31 mai.

În prezent conducerea clubului bihorean lucrează la proiectul de echipă pentru sezonul următor. 

Din cauza problemelor economice cauzate de pandemie, şi bugetul echipei de handbal va fi diminuat anul competiţional viitor, a declarat pentru BIHOREANUL directorul clubului, Şerban Sere. "Din păcate, vom avea bugetul clubului diminuat pentru sezonul viitor, fapt care va afecta toate secţiile", a precizat conducătorul clubului bihorean, care transmis şi că se va continua cu acelaşi staff de antrenori. Şi în ceea ce priveşte lotul de jucători, se discută prelungirea contractelor cu marea majoritate a handbaliştilor din echipa sezonului trecut. Încercăm să ne axăm pe cât mai mulţi jucători orădeni, jucători tineri, care, alături de alţi 3-4 cu experienţă, să formeze un lot competitiv pentru sezonul următor", a afirmat Sere.

Deşi nu a fost fixată încă o dată, cel mai probabil echipa de handbal masculin de la CSM Oradea îşi va începe pregătirile pentru noul sezon la începutul lunii august.

Cât priveşte echipele interesate de barajul de promovare în Liga Naţională, doar trei şi-au manifestat interesul, formaţiile din Botoşani, Suceava şi Alexandria.