După înfrângerea din faţa celor de la Medgidia, handbaliştii de la CSM Oradea au, miercuri, ocazia de a se reabilita în faţa propriilor suporteri. Elevii antrenorului George Tăutu au din nou meci pe teren propriu, în cadrul play-off-ului Diviziei A.

Cu începere de la ora 16, la Arena Antonio Alexe, trupa bihoreană va primi replica echipei CSU Piteşti, în prima etapă din returul play-off-ului.

Astfel, "roş-albaştrii" vor susţine cel de-al doilea joc din seria de trei partide consecutive programate pe teren propriu.

Înaintea etapei, CSM se situează pe locul 4, cu 11 puncte, în timp ce piteştenii sunt pe locul 5, cu 10 puncte.

Se anunţă un nou joc echilibrat, între două formaţii vecine de clasament. De altfel, rezultatul din partida tur, desfăşurată la Piteşti, a fost egal, 27-27, după ce orădenii au condus însă la pauză cu cinci goluri.

Interesant este că ambele echipe se prezintă la acest duel, după ce fiecare a pierdut pe teren propriu în runda anterioară. Dacă CSM Oradea a fost întrecută la limită de CS Medgidia, în schimb, CSU Piteşti vine după un eşec usturător, cu CSM Odorheiu Secuiesc. Ei au cedat la o diferenţă de 13 goluri, neobişnuită pentru această fază a competiţiei, unde s-au consemnat numeroase rezultate contradictorii pe parcursul primelor şapte runde.

Conducătorii clubului CSM Oradea anunţă că şi la acest meci, intrarea spectatorilor va fi liberă.

Într-o altă partidă din etapa a 8-a din play-off-ul Diviziei A, miercuri de la ora 18 se vor duela CSM Sighişoara cu CSM Făgăraş.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!