După ce a legat două victorii în actuala ediţie de campionat, formaţia de handbal masculin CSM Oradea se pregăteşte acum de un nou derby. Bihorenii vor întâlni vineri, pe teren propriu, formaţia CSM Reşiţa.

Este vorba despre un meci care se va desfăşura în cadrul etapei a 4-a a campionatului Diviziei A, Seria A şi va avea loc la Arena Antonio Alexe, vineri de la ora 16.

Partida reprezintă un derby întrucât se vor întâlni două fruntaşe ale clasamentului, situate la egalitate de puncte, pe poziţiile 3 şi 4.

Astfel, formaţia pregătită de către Cosmin Liberţ are două victorii, repurtate după ce în prima etapă a fost învinsă pe teren propriu de Odorheiu Secuiesc. CSM-ul a depăşit ulterior pe Sânnicolau Mare şi Timişoara.

De partea cealaltă, CSM Reşiţa vine cu acelaşi bilanţ general, adică două victorii şi o înfrângere. Echipa reşiţeană vine în Bihor totuşi după ce la începutul săptămânii a fost depăşită pe teren propriu de CSM Făgăraş, scor 28-33. În schimb, orădenii au câştigat clar duelul din deplasare cu CSU Politehnica Timişoara, scor 40-20

După cum transmite conducerea clubului CSM Oradea, intrarea spectatorilor la jocul de vineri de la ora 16, cu CSM Reşiţa, este liberă.


Iată programul complet al etapei a 4-a din Seria A a Diviziei A:

Vineri

Ora 16:00 CSM Oradea - CSM Reşiţa
Ora 18:00 Unirea Sânnicolau Mare - CSU Politehnica Timişoara

Sâmbătă
Ora 17:00 CSM Făgăraş - CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu
Ora 18:00 CSM Odorheiu Secuiesc - Universitatea Craiova

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!