Handbaliştii de la CSM Oradea dispută sâmbătă de la ora 17 al doilea joc oficial din acest an.

După ce marţi au întâlnit campioana şi echipa de pe primul loc în clasamentul la zi al actualei ediţii de campionat din Liga Zimbrilor, Dinamo, de această dată trupa bihoreană se va confrunta cu echipa de pe locul II din primul eşalon al handbalului românesc, CSM Constanţa.

Și de această dată jocul este programat la Arena Antonio Alexe.

Iubitorii handbalului bihorean sunt aşteptaţi la un nou duel de gală pentru echipa CSM Oradea. Va veni o nouă echipă cu experienţă continentală, echipă care, după Dinamo (care nu prea are adversar în România), este cea mai bună în momentul de faţă în handbalul masculin românesc.

CSM Constanţa vine la Oradea cu 35 de puncte, pe care le-a acumulat după ce a obţinut 11 victorii, a remizat de două ori şi a suferit tot două înfrângeri în cele 15 etape disputate până în prezent.

În schimb Oradea este ultima în ierarhia Ligii Zimbrilor, fără vreun punct cucerit momentan.

După evoluţia bună din faţa celor de la Dinamo, se aşteaptă un nou joc îndrăzneţ din partea elevilor antrenorului Cosmin Liberţ, care speră să facă şi de această dată o figură frumoasă.

Meciul CSM Oradea - CSM Constanţa, care contează pentru etapa a 16-a a Ligii Zimbrilor, va fi arbitrat de cuplul clujean I. Barbu – G. Badiu, în timp ce observator din partea FR Handbal a fost trimis I. Chira din Maramureş.

Prima partidă din etapa a 16-a a campionatului ligii întâi la handbal masculin s-a desfăşurat vineri la Timişoara, unde Dinamo Bucureşti s-a impus cu scorul de 35-24 în faţa gazdelor de la SCM Politehnica.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!