În cea de-a patra etapă a Diviziei A de handbal feminin, seria de vest, CSU Oradea evoluat în deplasare, pe terenul fostei echipe de prima ligă CS Star Mioveni. După un meci echilibrat, în care cele două formaţii au mers cap la cap, până în minutul 50, gazdele au profitat de avantajul propriului teren și s-au impus în final la trei goluri diferență, scor 28-25.

Cele două echipe au făcut o primă repriză echilibrată în care s-au perindat la conducere pe tabelă, dar pe finalul primei jumătăți formația din Mioveni a reușit să rămână în avantaj şi să intre la pauză cu două goluri avans, 16-14.

Formația antrenată de Sebi Tudor a strâns din nou scorul la unul singur, în prima parte a reprizei secunde (16-15, 19-18), și chiar putea trece în avantaj, dar încă o dată orădencele au plătit tribut aruncărilor de la 7 metri, unde au fost din nou inexacte, cu patru ratări (ca la Făgăraș), care până la urmă s-au dovedit a fi hotărâtoare în stabilirea învingătoarei.

Cele mai bune marcatoare ale formației CSU Oradea în disputa de la Mioveni au fost: Alina Leș și Naomi Valinciuc, ambele cu câte 5 goluri, Rafi Duțu – 4 goluri, Maia Bundea, Cornelia Vrabie și Antonia Dalea, cu câte 3 goluri.

Pentru CSU Oradea urmează etapa intermediară de miercuri în care va primi vizita echipei CSU Reșița, meci care va fi găzduit de sala de jocuri a Universității din Oradea, cu începere de la ora 16:00.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!