După ce au susţinut la Bucureşti primele jocuri din Liga Zimbrilor, handbaliştii de la CSM Oradea vor debuta în primul eşalon şi pe teren propriu. Duminică, de la ora 17, trupa orădeană va primi replica echipei CSM Vaslui. Meciul, care contează pentru etapa a 2-a, se va desfăşura la Arena Antonio Alexe, iar intrarea spectatorilor la meci se va face pe bază de abonament şi bilet. Acestea se pot achiziționa prin intermediul platformei Eventbook.ro.

„Se anunță un meci important, motiv pentru care pasionații de handbal sunt așteptați cu drag la acest eveniment”, transmit conducătorii clubului bihorean.

Handbaliştii de la CSM Oradea au susţinut primul joc din noul sezon oficial în deplasare cu CSM Bucureşti, pe 27 august, meci pe care l-au pierdut la o diferenţă de trei goluri, cu 26-29. Apoi, luni, tot la Bucureşti, au jucat în devans din etapa a 7-a, cu Dinamo, unde au oferit campionilor o replică deosebită, luptându-se de la egal la egal cu „alb-roşii” timp de o repriză. În cele din urmă, Dinamo s-a impus la o diferenţă de patru goluri, cu 34-30.

De partea cealaltă, formaţia CSM Vaslui vine la Oradea după ce în prima rundă, duminică, a avut meci acasă cu CSA Steaua Bucureşti, partidă pe care a pierdut-o la limită, cu 31-32.

Astfel, se vor întâlni duminică, de la ora 17, la Oradea, două echipe care vor căuta prima victorie din noua ediţie a campionatului, fapt care va duce la un meci disputat. Tocmai de aceea, conducerea clubului bihorean aşteaptă cât mai mulţi suporteri în tribunele Arenei Antonio Alexe.

Etapa a 2-a a Ligii Naţionale la handbal masculin a debutat vineri, când Dinamo Bucureşti s-a impus la Suceava, pe terenul celor de la CSU, cu scorul de 38-32.


Programul complet al etapei a 2-a a Ligii Naţionale (Liga Zimbrilor) la handbal masculin:

Vineri, 2 septembrie

CSU din Suceava – Dinamo Bucureşti  32-38

Sâmbătă, 3 septembrie

Ora 17:00 SCM Politehnica Timişoara – HC Buzău

Ora 18:30 CSM Focşani – CSM Bacău

Duminică, 4 septembrie

Ora 17:00 CSM Oradea – CSM Vaslui

Miercuri, 7 septembrie

Ora 18:00 CSM Odorheiu Secuiesc – Potaissa Turda

Joi, 8 septembrie

Minaur Baia Mare – CSM Bucureşti

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!