Handbaliştii de la CSM Oradea s-au deplasat în acest sfârşit de săptămână la Alexandria, acolo unde, sâmbătă, vor disputa următorul joc din cadrul play-off-ului de promovare al Diviziei A.

Bihorenii se vor duela de această dată cu echipa locală CSM, într-un joc ce va conta pentru etapa a 7-a şi care va debuta de la ora 17, la Sala Polivalentă din localitate.

Se anunţă un nou duel dificil pentru echipa antrenată de Cosmin Liberţ şi Dan Piţigoi, care va întâlni de această dată echipa de pe locul 3.

Meciul este unul cu miză pentru ambele echipe, care luptă pentru locul 2, cel care asigură promovarea directă în primul eşalon.

În prezent, CSM Alexandria are 9 puncte şi se situează pe poziţia a 3-a, în timp ce CSM Oradea, cu 7 puncte, ocupă locul 4.

Reamintim că în partida din etapa precedentă roş-albaştrii au remizat pe teren propriu, scor 33-33, cu CSM Făgăraş, în timp ce CSM Alexandria s-a impus la Reşiţa cu 30-26.

De atunci însă bihorenii au mai jucat un meci în Cupa României, cu prim-divizionara CSM Focşani, meci pe care l-au pierdut, cu scorul de 31-40.

În etapa din acest weekend, echipa de pe primul loc, CSM Odorheiu Secuiesc, evolueză la CSO Teutonii Ghimbav, în timp ce formaţia de pe locul secund, CSM Făgăraş, are liber.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!