După mai bine de o lună de la ultimul joc oficial, handbalistele de la CSU CSM Oradea au fost nevoite să se întoarcă din vacanţă pentru a disputa meciul de clasament cu ocupanta aceleiaşi poziţii din Seria A a Diviziei A. Astfel, după un joc disputat pe teren neutru, la Sebeş, elevele antrenoarei Doina Ardelean au surclasat formaţia CSU Târgovişte, cu scorul de 37-26, după ce şi la pauză au condus cu 17-12. Astfel, orădencele şi-au asigurat locul al 10-lea în clasamentul general al Divizia A la handbal feminin.

De remarcat că pentru orădence a fost o neclaritate în regulamentul de desfăşurare a competiţiei, care nu prevedea în mod explicit obligativitatea desfăşurării acestui joc de clasament. Astfel, s-a ajuns ca CSU CSM Oradea să se prezinte la Sebeş direct din vacanţă.

Totuşi, în pofida faptului că au avut doar 7 jucătoare valide, elevele antrenoarei Doina Ardelean s-au impus fără drept de apel în faţa unei formaţii care se prezentase la Sebeş chiar cu o zi înainte de ora oficială a meciului.

Partida a fost la discreţia echipei orădene, care s-a aflat la conducere în permanenţă. În minutul 8 CSU CSM a condus cu 6-4, iar până la pauză diferenţa s-a mărit la cinci goluri, scor 17-12.

În partea a doua, ecartul a crescut constant în ciuda faptului că Ligia Puţ, una din cele mai bune jucătoare de pe teren, a fost eliminată definitiv în minutul 50. Din acel moment, CSU CSM Oradea e evoluat practic în doar 5 jucătoare de câmp. Ioana Almăşan, cea care a înlocuit-o pe tânăra handbalistă, a făcut doar act de prezenţă fiind accidentată. La final, recunoscând superioritatea evidentă a bihorencelor, tehnicianul oaspetelor a afirmat că, "după cum a jucat, Oradea arată a echipă de locul 3".

Aşadar, revenite din vacanţă şi fără variante pe banca de rezerve, handbalistele pregătite de Doina Ardelean au învins clar, cu 37-26, ocupanta locului al 10-lea din Seria A a Diviziei A, adjudecându-şi astfel jocul de clasament.

Pentru CSU CSM Oradea în jocul de la Sebeş, cu CSU Târgovişte, au evoluat: Georgiana Horincar, Somogyi Edina – Bianca Mârcă 5 goluri, Ligia Puţ 8, Cornelia Vrabie 7, Dana Verzea 8, Georgiana Codrea 3, Denisa Farcaş 6 şi Ioana Almăşan. Antrenoare: Doina Ardelean.