După echipa de baschet masculin, cea mai grăbită formație din sportul bihorean în noul an este cea de handbal feminin CSU CSM Oradea. Astfel, elevele antrenoarei Doina Ardelean vor susține sâmbătă primul joc oficial din 2017.

În cadrul etapei a X-a din Seria B a campionatului Diviziei A, orădencele vor evoua în județul Argeș, în compania echipei Dacia Mioveni.

Meciul va opune două formații din partea a doua a clasamentului, echipa din Mioveni, de pe locul VII, cu 6 puncte și CSU CSM Oradea, situată pe poziția a X-a, penultima, cu 3 puncte. Tocmai de aceea se anunță un joc echilibrat, între două echipe apropiate valoric. Elevele antrenoarei Doina Ardelean speră să se întoarcă însă cu un rezultat pozitiv de la Mioveni.

De precizat că în pauza competițională CSU CSM Oradea a susținut un cantonament la Băile Felix, iar după câteva zile de vacanță în perioada sărbătorilor, echipa bihoreană a disputat, miercuri seară, un joc amical în compania colegei de serie, Crișul Chișineu-Criș. La capătul unui meci în care scorul a fost pus în plan secund, CSU CSM Oradea a învins în sala de sport a Universității din Oradea cu scorul de 38-32, după ce la jumătatea confruntării oaspetele conduceau cu 18-17.