Echipa de handbal feminin CSU Oradea a revenit la pregătiri. După cum transmite conducerea clubului bihorean, componenta Diviziei A a dat startul pregătirilor pentru noul sezon competiţional cu un lot de jucătoare mult schimbat, după ce formaţia antrenată de Sebastian Tudor s-a despărţit de mai multe jucătoare cu experienţă.

Locul acestora a fost luat de o serie de jucătoare tinere şi totodată extrem de ambiţioase.

„Lotul a suferit modificări consistente odată cu plecarea unor jucătoare cu experienţă precum Andreea Preduca, Denisa Tudose, Mădălina Horj, Daria Trantea, Anamaria Mastan Bâscă şi Mara Păli, cărora le mulţumim pe această cale pentru aportul adus. Am transferat jucătoare tinere, de perspectivă, cu dorinţă de afirmare, tocmai din dorinţa de a întineri lotul şi mai mult pentru noua ediţie de campionat, ca să începem o nouă etapă de construcţie pentru anii care urmează. Jucătoarele nou venite sunt: Bianca Enache (inter dreapta de la CNE Rm. Vâlcea), Monica Medve (extremă stânga de la CSM Satu Mare), Iulia Boroş (inter stânga  de la CSM Satu Mare), Naomi Valinciuc (inter stânga de la CSM Satu Mare) şi Maya Bundea (extremă stânga, venită de la Tonic Oradea)", a declarat antrenorul CSU Oradea, Sebastian Tudor.

După două zile de acomodare cu efortul, handbalistele formaţiei bihorene au trecut la antrenamente în regim de cantonament, având totodată programate şi o serie de jocuri de verificare. 

"Vom fi o echipă studenţească extrem de tânără, cu planuri îndrăzneţe pentru etapa pe care o demarăm în următorii ani. În momentul de faţă suntem în cantonament montan, la Beliş-Fântânele, urmând ca din data de 4 august să continuăm pregătirea la propria sală", a mai spus antrenorul echipei CSU, care ar dori să completeze lotul cu una sau două jucătoare, cu care clubul se află în negocieri.

Noua ediţie de campionat este prevăzută să înceapă în septembrie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!