Handbalistele de la CSU Oradea au revenit şi ele, la începutul acestei luni, la antrenamente, după vacanţa de iarnă. Elevele antrenoarei Doina Ardelean pregătesc, astfel, partea a doua a campionatului, după ce au avut o evoluţie apreciabilă în tur, terminând pe locul V în Seria B a Diviziei A, în condiţiile în care au reprezentat o echipă încropită în ultimul moment, cu multe jucătoare tinere sau care au revenit, cu acest prilej, în activitate.

Cu posibilităţi reduse, echipa orădeană de handbal feminin va aborda returul cam în aceeaşi formulă, doar două noutăţi fiind anunţate pentru ultima parte a acestui sezon. Este vorba despre două junioare venite de la Baia Mare care vor evolua pentru CSU având dublă legitimare. Astfel, cele două vor ridica la 5 numărul junioarelor din lot.

După reunirea lotului, antrenoarea Doina Ardelean a programat chiar şi câte două antrenamente pe zi, în aşa fel încât, la ora primului joc din retur, cu Corona II Braşov, pe 13 ianuarie, să se afle cât mai aproape de potenţialul lor obişnuit.

Din cauza bugetului redus, formaţia orădeană de handbal feminin nu a efectuat vreun stagiu de pregătire în această iarnă, toate antrenamentele desfăşurându-se în sala de sport a Universităţii.

Meciul de sâmbătă, din prima etapă a noului an din Divizia A, dintre CSU Oradea şi Corona II Braşov, va avea loc la Oradea, în sala polivalentă a Universităţii, de la ora 11.