Handbalistele de la CSU Oradea vor susţine sâmbătă, de la ora 12:30, primul joc de pe teren propriu din noul sezon competiţional. Elevele antrenoarei Doina Ardelean vor primi, la sala de jocuri a Universităţii, replica formaţiei bănăţene CSU de Vest Timişoara.

Partida va opune două echipe care au pierdut jocurile din runda inaugurală a noii ediţii din Divizia A, Seria B. Astfel, dacă orădencele au cedat, săptămâna trecută, în deplasare, la Braşov, pe terenul celor de la ASC Corona 2010, cu 18-35, în schimb timişorencele de la CSU de Vest au pierdut pe teren propriu în prima etapă, cu 35-40, în faţa piteştencelor de la FC Argeş.

Meciul de sâmbătă, de la sala de jocuri sportive a Universităţii orădene se anunţă mult mai accesibil pentru bihorence, decât partida de săptămâna trecută, elevele antrenoarei Doina Ardelean putându-se gândi chiar la o victorie.

Se ştie, însă, echipa orădeană CSU este mult schimbată faţă de sezonul trecut, fiind încropită pe "ultima sută de metri" a pregătirilor, după ce Clubul Sportiv Municipal şi-a retras susţinerea financiară.

Partida CSU Oradea – CSU de Vest Timişoara va fi arbitrată de cuplul D. Gurbina – E. Stanciu din Caraş-Severin. Intrarea spectatorilor este liberă.