Echipa orădeană de handbal masculin CSM şi-a început joi seară seria jocurilor amicale la turneul de la Sighişoara.

În primul joc, elevii antrenorului Sebastian Tudor au întâlnit formaţia gazdă HCM, echipă care este colegă de serie cu bihorenii şi pe care CSM-ul a întrecut-o clar, cu scorul de 41-35, după ce la pauză orădenii conduceau cu 21-14.

A fost un joc bun pentru orădeni, care au condus ostilităţile în această dispută, ia evoluţia l-a mulţumit pe antrenorul Sebastian Tudor.

Principalii marcatori pentru CSM au fost Georgel Haiduc, cu 7 goluri, şi Marian Clipea, autor a 6 goluri.

În următoarea partidă, vineri, de la ora 17, CSM Oradea va întâlni formaţia Universitatea Craiova, o altă colegă de serie din Divizia A.

De precizat faptul că turneul de pregătire de la Sighişoara a suferit câteva modificări faţă de ce a fost anunţat iniţial. Astfel, echipele din Bacău şi Ploieşti au anunţat în ultimul timp că renunţă să mai participe. În locul lor a fost invitată echipa Universitatea Craiova, iar cea de-a patra formaţie este HCM Sighişoara B.

Meciurile turneului de la Sighişoara se desfăşoară la Sala Radu Voina, iar ultimul meci pentru elevii antrenorului Sebastian Tudor va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18:45,în compania celor de la  HCM Sighişoara B.