Handbaliştii de la CSM Oradea au câştigat clar jocul de la Sibiu, din cadrul etapei a XII-a a campionatului Diviziei A, Seria B, şi au ajuns la cea de-a 9 victorie din 10 posibile în actuala ediţie a competiţiei.

Elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au impus sâmbătă la o diferenţă de 10 goluri, cu 32-22, în faţa formaţiei locale HC Sibiu, meci care a avut loc la Sala Transilvania.

Jocul a fost controlat de orădeni, care s-au desprins la 15-9 pe parcursul primelor 30 de minute de joc. Diferenţa a continuat să crească în repriza secundă, iar la final bihorenii au obţinut un succes reconfortant.

Astfel, CSM Oradea are acumulate acum 9 victorii şi un rezultat de egalitate, înaintea ultimei etape din tur, fiind la egalitate cu Minaur Baia Mare, de pe prima poziţie a clasamentului.

Marţi, cu începere de la ora 16, însă, la Arena Antonio Alexe, este programat ultimul meci al echipei orădene de handbal masculin pe anul calendaristic 2016.

În cea de-a 13-a etapă a Diviziei A, Seria B, CSM Oradea va primi replica echipei HCM Sighişoara. Partida va reprezenta derby-ul rundei, întrucât se vor întâlni echipele de pe locul II şi III.

Chiar dacă se confruntă cu probleme de lot, Elvis Acsinia fiind operat luni de ligamente iar Vlad Păunescu s-a accidentat în jocul de la Sibiu, antrenorul Sebastian Tudor, care se va putea baza la acest meci doar pe doi portari şi zece jucători de câmp, speră să încheie turul cu o victorie, care ar încununa prestaţia bună a echipei în această toamnă.

"Ne aşteaptă un joc greu. Întâlnim o echipă ambiţioasă, formaţia de pe locul III, însă, deşi avem probleme de efectiv noi abordăm partida doar cu gândul la victorie şi dorim să încheiem neînvinşi această primă parte a campionatului. Aştept cât mai mulţi suporteri alături de noi la acest ultim joc din 2016", a declarat antrenorul Sebastian Tudor.

Intrarea publicului la jocul de marţi, ora 16, de la Arena Antonio Alexe, va fi liberă.