Handbaliştii de la CSM Oradea a câştigat turneul amical la care au participat în partea a doua a acestei săptămâni, la Sighişoara.

Elevii antrenorilor Sebastian Tudor şi George Tăutu s-au impus în toate cele trei partide susţinute în compania unor adversari pe care-i vor întâlni şi-n campionatul Diviziei A.

În primul meci, CSM-ul a depăşit pe Handbal Club Sibiu cu scorul de 35-24. Orădenii au câştigat clar, după ce şi la pauză conduceau cu 19-11.

În cea de-a doua zi, formaţia bihoreană a întâlnit echipa gazdă a turneului, HCM Sighişoara, pe care a învins-o la o diferenţă de şase goluri, cu scorul de 41-35. De asemenea, şi la pauză elevii antrenorilor Tudor şi Tăutu conduceau, dar doar la limită, cu 20-19.

În fine, CSM Oradea a încheiat turneul de la Sighişoara pe primul loc, după ce a dispus şi de Universitatea Cluj-Napoca, cu scorul de 37-31, după ce la jumătatea confruntării conducea şi mai clar, cu 20-11.

Astfel, cu un bilanţ general de 3-0, formaţia orădeană de handbal masculin şi-a adjudecat detaşat turneul de la Sighişoara, care a reprezentat şi ultima repetiţie înaintea debutului sezonului oficial.