Handbaliştii echipei orădene de handbal masculin CSM au obţinut, sâmbătă, prima victorie din returul ediţiei 2016-2017 a campionatului Diviziei A, Seria B.

Elevii antrenorului Sebastian Tudor au evoluat la Braşov, în compania gazdelor de la CSU CNOT, în faţa cărora au reuşit să se impună la două goluri diferenţă. Rezultatul final al confruntării desfăşurate la Sala Sporturilor D.P. Colibaşi de sub Tâmpa şi care a contat pentru etapa a XV-a a campionatului, a doua din retur, a fost de 26-24 pentru bihoreni. La jumătatea întâlnirii scorul a fost egal însă, 11-11.

Pentru CSM Oradea acesta este cel de-al 11-lea succes stagional, bihorenii nefiind învinşi până în acest moment în actualul sezon al Diviziei A, după ce au disputat 13 partide.

În continuare, formaţia orădeană se situează pe poziţia a II-a a clasamentului Seriei B, la două puncte în urma liderului, Minaur Baia Mare.

În următorul meci, CSM Oradea va evolua sâmbătă, 4 martie, pe teren propriu, în compania celor de la Academia Minaur Baia Mare, formaţie care în runda a XV-a a învins Universitatea Craiova, a 3-a clasată, cu scorul de 31-29.

În alte două partide de sâmbătă, CS Minaur Baia Mare s-a impus cu scorul de 30-20 în deplasare, în faţa Universităţii Cluj, iar CSU Constantin Brâncuşi Tg. Jiu şi-a câştigat jocul de acasă cu CNE Sighişoara, cu scorul de 34-26.