Handbaliştii de la CSM Oradea au susţinut sâmbătă primul joc de pe teren propriu din noul an. Într-o confruntare amicală, programată la Arena Antonio Alexe, elevii antrenorului Sebastian Tudor au primit replica echipei Universitatea Cluj.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 35-31 pentru CSM, care a condus mai în permanenţă pe tabelă, oaspeţii nefiind niciodată în avantaj pe parcursul celor 60 de minute de joc. Totuşi, la pauză scorul a fost egal, 20-20, însă cea mai mare diferenţă de scor s-a consemnat în minutul 48, când CSM Oradea a condus cu 30-23.

În acest joc şi-a făcut debutul la orădeni şi tânărul jucător Christoper Iozu, care a jucat mai mult pe faza ofensivă, dar care şi-a trecut în cont şi două goluri.

Antrenorul Sebastian Tudor a rulat întreg lotul avut la dispoziţie, mai puţin jucătorii Elvis Acsinia şi Vlad Păunescu, care au în continuare probleme medicale. Principalii marcatori pentru bihoreni au fost Cosmin Liberţ şi Georgel Haiduc, cu câte 10 goluri la activ.

"Le mulţumesc suporterilor pentru că au venit într-un număr atât de mare la un joc amical. Mă bucură această victorie cu echipa clujeană. Este o victorie de moral şi ne dă speranţe pentru returul de campionat că vom debuta cu dreptul", a declarat, după partidă, tehnicianul formaţiei orădene, Sebastian Tudor.

De precizat faptul că la joc au asistat aproximativ 150 de spectatori, iar în următoarele jocuri amicale, CSM Oradea va evolua marţi şi miercuri la Sighişoara, în compania echipelor locale, HCM (marţi, de la ora 18) şi CNEOT (miercuri, de la ora 12). Aceste partide vor fi şi ultimele de verificare pentru handbaliştii de la CSM în această iarnă.