După echipele de polo şi baschet, şi formaţia de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea şi-a încheiat evoluţia din acest sezon.

În ultimul meci din ediţia 2016-2017 a Diviziei A, orădenii au evluat vineri la Sighişoara, în compania formaţiei locale HCM.  Din păcate, elevii antrenorului Sebastian Tudor au fost învinşi în această ultimă etapă, de echipa HCM din localitate, cu scorul de 33-30.

Partida a avut două repriza diametral opuse. Prima a fost adjudecată de CSM Oradea cu scorul de 15-13. Defensiva CSM-ului a cedat însă în partea a doua, atunci când a încasat 20 de goluri şi a pierdut la o diferenţă de trei lungimi.

După cum notează şi site-ul clubului orădean, în urma acestui rezultat, CSM Oradea încheie sezonul cu un bilanţ general de 15 victorii, 3 rezultate de egalitate şi tot atâtea înfrângeri. Astfel, bihorenii au acumulat 48 puncte şi s-au clasat pe locul al II-lea în ierarhia generală a Seriei B din Divizia A.

Cu toate că acest loc le dă dreptul să participe la barajul de promovare, aşa cum a anunţat conducerea clubului, deja de câteva săptămâni, echipa orădeană nu va lua parte la baraj, urmând ca şi aici, precum la polo, lotul de jucători să fie întinerit din vară.