Echipa orădeană de handbal masculin CSM s-a deplasat marţi în Ungaria, acolo unde a disputat un meci de pregătire în compania naţionalei U21 a Algeriei. Partida s-a desfăşurat la Debrecen şi s-a încheiat cu victoria africanilor, cu scorul de 24-20.

Conform site-ului clubului orădean, formaţia pregătită de antrenorul Sebastian Tudor a jucat mai bine în prima repriză, când s-a instalat la conducere, iar la capătul primelor 30 minute de joc, conducea cu scorul de 12-9.

Repriza secundă s-a desfăşurat însă sub alte auspicii. Oradea a rămas fără doi jucători, ambii accidentaţi, astfel încât echipa din nordul Africii a izbutit un parţial de 15-8 în partea a doua, graţie căruia a câştigat partida.

Adrian Mihăilescu a suferit o accidentare la umăr, fiind diagnosticat cu luxaţie. De asemenea, Răzvan Niţu s-a accidentat pe finalul partiei, acesta suferind o entorsă la picior.

Cât priveşte marcatorii, Cosmin Liberţ a înscris de şase ori în această partidă, Raul Chiş a punctat de patru ori, iar Angelo Svoboda, Georgel Haiduc şi Petru Stroe au marcat de câte trei ori pentru CSM Oradea.