Handbaliştii de la CSM Oradea nu şi-au revenit după eşecul drastic suferit pe teren propriu sâmbăta trecută în faţa celor de la CSM Odorhei şi vineri au înregistrat o nouă înfrângere.

Evoluând în deplasare, pe terenul celor de la CSM Reșița, jucătorii echipei bihorene au fost depăşiţi clar, de această dată cu scorul de 33-25, după ce la pauză reşiţenii conduceau deja cu 17-9.

Elevii antrenorilor Cosmin Liberț și Dan Pițigoi s-au aflat la conducere doar la începutul meciului ce a contat pentru etapa a 4-a a play-off-ului Diviziei A, pentru că apoi a urmat o perioadă de joc în care reşiţenii au înscris de 11 ori, în timp ce roş-albaştrii au marcat o singură dată. S-a ajuns ca în minutul 24 gazdele să conducă cu 13-5, iar diferenţa a rămas cam aceeaşi până la pauză, când tabela de marcaj a consemnat scorul 17-9 pentru CSM Reşiţa.

Echipa gazdă a controlat uşor jocul în repriza a doua, când a rămas în controlul disputei. De altfel, în partea a doua, fiecare formaţie a înscris de 16 ori, astfel că rezultatul final al partidei a fost 33-25, iar CSM Oradea a înregistrat cea de-a doua înfrângere din play-off-ul campionatului Diviziei A.

În acest meci, Ciprian Aungurenci a fost principalul marcator, cu opt goluri înscrise. L-au urmat Deniss Kirsch cu șase goluri şi Csongor Szasz, autor a patru goluri. De partea cealaltă, Mircea Marian Negru a fost de departe cel mai eficace, cu 12 goluri, în timp ce Antonio Alexandru Gîrban a terminat cu șapte goluri.

După patru etape, CSM Oradea are două victorii și două înfrângeri şi ocupă locul 2 în play-off-ul Diviziei A la handbal masculin.

În etapa a 5-a, bihorenii vor avea liber, pentru ca următorul joc să îl dispute în cadrul rundei a 6-a, p eteren propriu, în compania celor de la CSM Făgăraș. Meciul va avea loc pe 9 martie, de la ora 17, la Arena Antonio Alexe.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!