Handbaliştii de la CSM Oradea au susţinut în această săptămână primele două partide de verificare din perioada pregătirilor precompetiţionale.

Formația antrenată de Cosmin Liberț s-a deplasat la Cluj şi Sighişoara, unde a întâlnit două echipe nou promovate în Liga Naţională în această vară. Pe 16 august, orădenii au jucat pe terenul formației Universitatea Cluj Napoca, unde au avut un meci strâns cu echipa gazdă, care s-a încheiat cu scorul de 31-28 în favoarea clujenilor.

Ulterior, pe data de 17 august, „roş-albaştrii” au ajuns la Sighişoara, unde au întâlnit o altă nou-promovată, formaţia CSM din localitate, în faţa căreia s-au recunoscut învinşi cu scorul de 25-32.

Antrenorul Cosmin Liberţ s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi, remarcând faptul că „după patru antrenamente, au răspuns bine cerinţelor, dar şi pregătirea fizică şi-a spus cuvântul”.

În săptămâna viitoare, handbaliştii de la CSM Oradea vor susţine o dublă pe teren propriu, la Arena Antonio Alexe, în compania echipei HC Odorheiu Secuiesc, formaţie care a retrogradat şi ea recent din Liga Naţională, dar care şi-a anunţat ca obiectiv clar promovarea în următorul sezon.

Mai întâi, joi, 24 august, de la ora 17, se vor întâlni cele două echipe, iar apoi, vineri, 25 august, de la ora 12, vor susţine meciul revanşă, tot în Arena Antonio Alexe. După cum anunţă clubul orădean, intrarea va fi liberă la ambele partide.

În perioada 1-2 septembrie, CSM Oradea va lua startul la un turneu internațional de pregătire. Acesta va avea loc la Sânnicolau Mare, acolo unde pe data de 1 septembrie elevii antrenorului Cosmin Liberţ se vor duela cu Steaua Roşie Belgrad, iar ziua următoare, pe 2 septembrie, vor juca cu o altă formaţie din Serbia, RK Mokrin.

Campionatul ligii secunde, Divizia A, va debuta pe data de 16 septembrie, dar deocamdată nu au fost alcătuite seriile.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!