Handbaliştii de la CSM Oradea au disputat în partea a doua a acestei săptămâni trei partide de verificare, în deplasare.

Mai întâi, joi, trupa pregătită de antrenorul George Tăutu a evoluat în Ungaria, la Bekes, cu formaţia Solar-Békési FKC, pe care a învins-o la o diferenţă de cinci goluri, cu scorul de 35-30, după ce şi la finele primei reprize tot orădenii conduceau, cu 17-14.

În acest joc, Ivancenco a înscris 10 goluri, iar Mark Kovacs a punctat de 8 ori, ei fiind principalii marcatori ai CSM-ului.

Din Ungaria, echipa orădeană de handbal masculin s-a deplasat la Sânnicolau Mare, pentru a participa la un turneu organizat cu ocazia sărbătoririi centenarului pentru Clubul Sportiv Unirea din localitate.

Aici au participat echipe foarte valoroase precum Pick Szeged, Steaua Roşie Belgrad şi Minaur Baia Mare.

Vineri, în prima dispută, cea constând pentru semifinalele turneului, CSM Oradea s-a duelat cu Minaur Baia Mare, în faţa căreia a trebuit să se recunoască învinsă cu scorul de 26-34.

Cum în cealaltă semifinală Pick Szeged a învins formaţia sârbă Steaua Roşie Belgrad, sâmbătă, în finala mică, CSM Oradea a avut-o ca adversară pe echipa Steaua Roşie Belgrad.

Mai combativi, sârbii au reuşit să se impună cu scorul de 26-22, după ce şi la pauză conduceau cu 18-13.

Astfel, CSM Oradea a încheiat pe locul 4 turneul din oraşul timişean.

Cu aceste jocuri, CSM Oradea a încheiat perioada precompetiţională, având un bilanţ general în amicale de trei victorii şi şase înfrângeri.

Urmează acum startul în sezonul oficial, iar prima dispută din Liga Zimbrilor o va găsi pe echipa orădeană tot în deplasare, sâmbătă 27 august, pe terenul celor de la CSM Bucureşti. Apoi, la cererea echipei Dinamo, angrenată în Liga Campionilor, şi meciul al doilea al orădenilor va avea loc tot la Bucureşti, luni, 29 august, pe terenul campioanei, Dinamo.

Primul meci acasă al echipei de handbal CSM Oradea din primul eşalon va avea loc în weekend-ul 3-4 septembrie, în compania celor de la CSM Vaslui.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!