După victoria din prima etapă a noului sezon, de la Tg. Jiu, echipa orădeană de handbal masculin CSM s-a reîntors acasă şi, sâmbătă, va primi vizita formaţiei CSU CNOT Braşov. Partida este programată cu începere de la ora 16, la Arena Antonio Alexe.

Dacă elevii antrenorului Sebastian Tudor au început sezonul cu o victorie importantă în deplasare, impunându-se cu scorul de 35-34, la finele săptămânii precedente, în fieful echipei din Târgu-Jiu, recent retrogradată din primul eşalon şi una dintre pretendentele la promovare în ediţia 2016-2017, gruparea de sub Tâmpa se prezintă la Oradea după eşecul suferit pe teren propriu în runda inaugurală. CNOT Braşov a cedat, scor 27-28, în confruntarea cu Universitatea Craiova.

La prima vedere, se anunţă, astfel, un joc în care bihorenii pornesc cu prima şansă, ei beneficiind şi de avantajul terenului propriu, însă, după cum avertizează tehnicianul gazdelor, echipa braşoveană este o formaţie arţăgoasă, care-şi va vinde scump pielea.

Partida CSM Oradea - CSU CNOT Braşov va fi arbitrată de cuplul maramureşean A. Gherman - A. Moldovan, iar ca de obicei, la jocurile de acasă ale handbaliştilor orădeni, intrarea spectatorilor este liberă.

Primul joc din etapa a II-a a Seriei B din Divizia A la handbal masculin s-a desfăşurat vineri la Baia Mare, unde CS Minaur a trecut cu 32-20 de Universitatea Cluj.