După ce au avut liber în runda precedentă, handbaliştii de la CSM Oradea revin în campionat şi duminică, de la ora 12, în deplasare, la Cluj Napoca, vor servi replica formaţiei locale, Universitatea.

Meciul, înscris în cadrul etapei cu numărul 18 din Seria B a Diviziei A, va avea loc la Sala Sporturilor Horia Demian şi se constituie în unul din derby-urile etapei, urmând a aduce în faţa elevilor antrenorului Sebastian Tudor echipa de pe locul III, Universitatea, care a câştigat ultimele două partide din campionat şi, cu 27 de puncte, ocupă ultima poziţie de pe podium. La rândul lor, orădenii sunt în ascensiune, după ce în ultimul joc "au desfiinţat" pur şi simplu, pe teren propriu, echipa Universitatea Craiova, pe care au învins-o fără drept de apel.

În acest context, partida de duminică de la Cluj se anunţă una disputată şi deschisă oricărui rezultat. În prezent, CSM Oradea ocupă locul al VI-lea, cu 25 de puncte.

Prima partidă a rundei a XVIII-a s-a desfăşurat vineri, la Timişoara, unde CSU CNOT Braşov a obţinut o victorie la şase goluri. Celălalt meci derby al etapei va avea loc tot duminică, la Baia Mare, de la ora 13, între Academia Minaur, de pe locul V, şi liderul CSM Făgăraş.


Etapa a XVIII-a a Diviziei A, Seria B, la handbal masculin:

Vineri:

CH CSU Politehnica II Timişoara – CSU CNOT Braşov 22-28

Duminică:

Ora 12:00 Universitatea Cluj – CSM Oradea

Ora 12:00 CNE Sighişoara – ACS Muhlbach Sebeş

Ora 13:00 Academia Minaur Baia Mare – CSM Făgăraş

Ora 16:00 HC Sibiu – Universitatea Craiova

HCM Sighişoara şi CSM Satu Mare stau.