Echipa orădeană de handbal masculin CSM îşi continuă pregătirile pentru cea de-a doua parte a sezonului competiţional 2023-2024.

Începute pe data de 5 ianuarie, antrenamentele conduse de Cosmin Liberţ şi Dan Piţigoi s-au desfăşurat pe plan local, până în acest sfârşit de săptămână, vineri, când orădenii se deplasează la Cluj, pentru a disputa primele jocuri de verificare.

Astfel, vineri şi sâmbătă CSM Oradea are preconizată o dublă amicală cu echipa locală Universitatea.

Pe plan local, echipa bihoreană a beneficiat de "condiţii optime pentru desfăşurarea activităţii specifice, dar şi pentru pregătirea fizică, respectiv recuperare", după cum a transmis conducerea clubului CSM, pe site-ul oficial.

După dubla amicală de la Cluj, din acest weekend, handbaliştii de la CSM Oradea va continua apoi seria jocurilor de pregătire la Făgăraş, unde se vor afla în perioada 26-27 ianuarie.

În aşteptarea informaţiilor referitor la programul jocurilor din principala grupă valorică a Diviziei A la handbal masculin, CSM Oradea a aflat însă, între timp, că în primul tur al Cupei României va evolua în deplasare, la Craiova, pe terenul colegei de serie din toamnă, CS Universitatea, într-un joc ce va avea loc pe data de 6 februarie.

În turul preliminar al cupei, CSM Oradea a învins în deplasare echipa CSO Teutonii Ghimbav.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!