Echipa orădeană de handbal masculin CSM s-a deplasat în acest sfârşit de săptămână la Cluj, unde, sâmbătă, va disputa următorul meci din cadrul campionatului Diviziei A.

Elevii antrenorului Sebastian Tudor vor întâlni echipa locală, Universitatea, un adversar de tradiţie pentru handbaliştii orădeni.

Meciul, care va conta pentru etapa a XVII-a a Seriei B, se constituie în derby-ul rundei, pentru că va opune  două echipe dintre primele patru ale clasamentuui. Dacă CSM Oradea ocupă locul II, cu 38 de puncte, în schimb U Cluj se situează pe poziţia a IV-a, cu 25 de puncte.

Deşi ştiu că nu-i aşteaptă o misiune deloc uşoară, întrucât adversarii au un moral bun după egalul de la Craiova, elevii antrenorului Sebastian Tudor sunt în căutarea celui de-al treilea succes din retur.

Jocul se va desfăşura cu începere de la ora 12.30, la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca şi se anunţă a fi foarte atractiv, după ce cele două echipe se cunosc extrem de bine, fiind permanente partenere de întrecere de-a lungul ultimilor ani, atât în Divizia A, cât şi în jocuri amicale sau turnee de pregătire.

În tur, la Oradea, CSM-ul a învins cu scorul de 30-26.