Handbaliştii de la CSM Oradea şi-au aflat adversarii din noua ediţie de campionat.

Echipa bihoreană, recent retrogradată din Liga Naţională, a fost repartizată în Seria A a Diviziei A, alături de alte şapte echipe.

Formația antrenată de Cosmin Liberț va fi colegă de serie cu Unirea Sânnicolau Mare, CSU Politehnica Timișoara, CSM Reșița, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, Universitatea Craiova, CSM Făgăraș și CSM Odorheiu Secuiesc.

Orădenii au fost repartizaţi, astfel, în aceeaşi serie cu echipa din Odorhei, cele două echipe venind braţ la braţ în această vară din primul eşalon. Ambele îşi propun să revină în prima ligă, mai ales gruparea din judeţul Harghita, care şi-a păstrat în mare parte lotul de jucători de anul trecut şi are un buget de admirat pentru o echipă de divizie secundă.

De altfel, chiar în prima etapă, pe data de 16 septembrie, CSM Oradea şi CSM Odorheiu Secuiesc se vor întâlni în meci direct, la Oradea.

Conform ţintarului, echipa bihoreană va evolua pe teren propriu în primele două etape. După jocul cu Odorhei va urma confruntarea cu Unirea Sânnicolau Mare, programată tot la Arena Antonio Alexe.

În Seria B a Divizei A de handbal masculin au fost repartizate echipele: CSM Alexandria, CSM Medgidia, CSU Galați, CSU Pitești, CSO Teutonii Ghimbav, ASHC Pietricica Neamț şi Politehnica Iași.

Conform regulamentului competiţiei, stabilit de Federaţia Română de Handbal, se va juca în sistemul fiecare cu fiecare în dublă manșă. Apoi, primele patru clasate din fiecare serie se vor califica pentru play-offul de promovare în Liga Națională.


Iată programul echipei CSM Oradea în sezonul regular:

În tur
Etapa 1, 16.09, CSM Odorheiu Secuiesc (acasă)
Etapa 2, 23.09, Unirea Sânnicolau Mare (acasă)
Etapa 3, 30.09, CSU Politehnica Timișoara (deplasare)
Etapa 4, 07.10, CSM Reșița (acasă)
Etapa 5, 14.10, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu (deplasare)
Etapa 6, 21.10, Universitatea Craiova (acasă)
Etapa 7, 25.10, CSM Făgăraș (deplasare)

În retur
Etapa 8, 11.11, CSM Odorheiu Secuiesc (deplasare)
Etapa 9, 15.11, Unirea Sânnicolau Mare (deplasare)
Etapa 10, 18.11, CSU Politehnica Timișoara (acasă)
Etapa 11, 25.11, CSM Reșița (deplasare)
Etapa 12, 29.11, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu (acasă)
Etapa 13, 02.12, Universitatea Craiova (deplasare)
Etapa 14, 09.12, CSM Făgăraș (acasă)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!