Handbaliştii de la CSM Oradea au făcut deplasarea în acest weekend la Medgidia, acolo unde vor susţine sâmbătă seara primul joc din returul play-off-ului Diviziei A.

Cu începere de la ora 18, formaţia bihoreană se va duela cu echipa gazdă, CS Medgidia, într-o confruntare a unor formaţii vecine de clasament.

Orădenii sunt situaţi pe locul 5, după turul play-off-ului, în timp ce cei de la Medgidia se situează pe locul 4, cu golaveraj superior.

Se anunţă un duel foarte dificil pentru echipa pregătită de Cosmin Liberţ, care în jocul tur de la Oradea s-a impus la limită în faţa handbaliştilor de la malul mării, cu scorul de 24-23.

„În prezent moralul orădenilor nu este cel mai bun. Ei au început play-off-ul de promovare cu două victorii din tot atâtea apariţii, după care au mai obţinut un singur punct din patru partide. Astfel, CSM-ul a fost depăşit în clasament de echipe precum CSM Odorheiu Secuiesc (16 puncte la activ), CSM Alexandria (12 puncte) şi CSM Făgăraş (10 puncte). De notat că CS Medgidia şi CSM Oradea au câte 7 puncte, iar CSM Reşiţa şi CSO Teutonii Ghimbav au câte 4 puncte contabilizate", notează şi site-ul clubului bihorean, în prefaţa acestui duel.

Jocul din acest weekend poate reprezenta şi un moment de reabilitare şi revenire pentru CSM Oradea, după evoluţiile dezamăgitoare din ultimele etape. În runda anterioară orădenii au pierdut la Alexandria, cu scorul de 31-38. În schimb, CS Medgidia a remizat pe teren propriu cu CSM Reşiţa, scor 29-29. 

O victorie la Medgidia sâmbătă, în jocul programat la Sala Iftimie Ilisei din localitate, poate conta la moralul jucătorilor bihoreni, dar poate şi relansa lupta pentru primele poziţii ale clasamentului. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!