După înfrângerea de pe teren propriu, din prima etapă a returului de campionat din Divizia A, Seria B, când au cedat pe teren propriu în faţa liderului, CSM Făgăraş, handbaliştii de la CSM Oradea s-au deplasat în acest sfârşit de săptămână la Sebeş, pentru confruntarea cu echipa locală ACS Muhlbach. Meciul, care contează pentru etapa a XV-a, este programat duminică, de la ora 17.

Va fi ultima partidă în care în angrenajul echipei orădene vor lipsi suspendaţii Răzvan Niţu şi Elvis Acsinia. La aceştia se adaugă în continuare Alex Andrei Păuna, jucător accidentat şi care va sta departe de terenul de handbal aproximativ patru luni.

În acest context, se anunţă un joc foarte greu pentru orădeni, dar cu toate acestea, antrenorul Sebastian Tudor îşi doreşte victoria.

În clasament, în prezent, CSM Oradea se situează pe locul al VII-lea în Seriei B în Divizia A, fiind la egalitate cu cea de-a VI-a clasată, HC Sibiu.

La rândul ei, ACS Muhlbach Sebeş ocupă locul al X-lea în ierarhia generală şi vine după eşecul suferit la Craiova, în faţa Universităţii, cu scorul de 24-36.

Meciul dintre Muhlbach Sebeş şi CSM Oradea se dispută, astfel, duminică, cu începere de la ora 17, în Sala Florin Fleşeriu din Sebeş.