Handbaliştii de la CSM Oradea vor susţine în acest sfârşit de săptămână, pe teren propriu, următorul meci din campionatul Diviziei A, Seria B. Elevii antrenorilor Sebastian Tudor şi George Tăutu vor primi replica echipei HC Sibiu, într-un meci ce va conta pentru etapa a 18-a şi care se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 16, la Arena Antonio Alexe.

Aflaţi în fruntea ierarhiei, orădenii se vor prezenta la acest joc după succesul repurtat la Timişoara, în runda anterioară. Ei au un bilanţ general de excepţie, cu 15 victorii din tot atâtea meciuri. Astfel, "roş-albaştrii" bihoreni nu au pierdut vreun punct în actuala ediţie de campionat. În acest ntext, formaţia CSM Oradea are un avantaj de 9 puncte în faţa principalei urmăritoare, CSU Constantin Brâncuşi Tg. Jiu, echipă ce are şi un meci mai mult disputat.

De partea cealaltă, formaţia HC Sibiu vine la Oradea după ce a pierdut în ultima etapă pe teren propriu jocul cu Universitatea Cluj-Napoca, cu scorul de 28-30.

În acel joc, echipa de pe Cibin a avut o repriză secundă modestă, irosind un avantaj de trei goluri, consemnat la jumătatea acelui meci. Sibienii se situează acum pe locul 5 al clasamentului, cu 8 victorii şi tot atâtea meciuri pierdute în acest sezon.

În tur, CSM Oradea s-a impus la Sibiu, cu scorul de 35-29.

După cum anunţă organizatorii, intrarea va fi liberă pentru spectatori şi de această dată liberă.