Echipa orădeană de handbal masculin CSM va participa în acest sfârşit de săptămână, în perioada 19-21 august, la un turneu de pregătire care va avea loc la Baia Mare.

Competiţia, organizată de clubul Minaur din localitate, va reuni la start patru echipe. Alături de CSM Oradea şi CS Minaur, vor mai participa CSM Satu Mare şi Universitatea Cluj.

Formaţia orădeană, pregătită de antrenorul Sebastian Tudor, îi va avea în componenţă pe: D. Nedelcu şi G. Duma – portari; G. Haiduc, Al. Pop, C. Liberţ, E. Acsinia, P. Stroie, R. Niţu, R. Radu, A. Svoboda, V. Păunescu, E. Szilagyi, R. Chiş şi Ad. Mihăilescu – jucători de câmp.

În primul joc, vineri, de la ora 16, CSM Oradea se va duela cu CSM Satu Mare, în timp ce de la ora 18, CS Minaur o va avea ca adversară pe Universitatea Cluj.

Sâmbătă, în ziua a doua, CSM Oradea va juca de la ora 18, cu CS Minaur, iar duminică, în ultima etapă, de la ora 9.30, va întâlni echipa Universitatea Cluj.

De precizat faptul că handbaliştii orădeni au mai întâlnit echipa clujeană în această vară, în primele amicale, în deplasare, unde a obţinut un rezultat de egalitate şi o victorie.